SCISSORS USED BY PROFESSIONALS,
PERFECTED BY PROFESSIONALS

 
Vi på LB Sax Service tycker att du som professionell frisör ska använda dig av top notch utrustning. Därför arbetar vi hårt för att dina saxar ska hålla den kvalitet du förtjänar.

Om LB Sax Service

LB SaxService är ett professionellt sliperi med främst fokus och expertis inom frisörsaxar. Med över 40 års erfarenhet har vi slipat och servat över 300.000 saxar och har idag över 10.000 nöjda kunder. Vi är det mest anlitade saxsliperiet i Sverige och en av de största i Norden! Vi slipar och servar dina saxar så de blir som nya igen.

Hur allt startade

LB Saxservice startade 1981 då företagets grundare började slipa saxar för att få lite extrapengar under studietiden.
Ganska snart visade det sig att behovet av slipning var stort hos frisörerna. Under åren har vi utvecklat sliptekniken och maskinparken genom ”trial & error” men lika mycket genom vägledning och studier hos andra saxmästare i olika länder.

Expertis & Erfarenhet

Över 40 års erfarenhet – Över 300.000 slipade saxar
Våra skickliga slipmästare servar alla typer av frisörsaxar för salonger, frisörskolor och frisörgrossister.

Vi är ett Certifierat Servicecenter för kända saxmärken såsom Sensei, E-Kwip, Sam Villa, Kyone, Kiru, Konayuki, AristoCut med flera. Detta tillsammans med vår precision och dedikation är det som utmärker oss. 

Slipningsprocessen

Vi har en modern och välutrustad serviceverkstad med allt som krävs för service i toppklass.
Varje sax demonteras och alla delar, skruvar, brickor, dämpare mm undersöks. Slitna eller skadade delar byts ut.
Olika saxtyper servas på olika sätt beroende på vad det är för typ, slipas och justeras så att de fungerar perfekt
Efter slipningen, poleringen och eventuellt byten av skadade delar så oljas saxen, kontrolleras och testas noga så att är i toppskick när de lämnar verkstaden!

Kvalitetssäkring & kundfokus

100% kundnöjdhetsgaranti
Vi älskar det vi gör och målsättningen är våra kunder ska känna sig helt nöjd med våra tjänster.
Varje sax som skickas till oss ska få den bästa service som går att få i Sverige.
För att säkerställa att dina saxar är professionellt  slipade använder vi oss av kvalitetssäkrad utrustning och speciella tekniker för att nå bästa möjliga resultat. Vi undersöker saxarna ständigt under processen  för att nå perfektion.

Mission, Vision & Värderingar 

Vår vision är att bli en trygg plats för alla frisörer stora delar av världen att vända sig till. Vi vill hjälpa frisörer att nå sin fulla potential och detta med rätt och kvalitativ utrustning.

Vår mission är att erbjuda oöverträffade slipningstjänster för saxar till yrkesverksamma frisörer hela världen med fokus på Sverige och Norden. Vi stärker frisörers möjlighet till precision, effektivitet och excellens i sina klippningar. Genom vår satsning på kvalitetshantverk, innovativa tekniker och exceptionell kundservice strävar vi efter att bli det förtrogna valet för saxägare. Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra processer, utöka vår expertis och främja hållbara metoder för att positivt bidra till branschen samtidigt som vi uppfyller vår vision om att bli den främsta globala destinationen för slipningstjänster för saxar.

Våra värderingar

Vår grundläggande drivkraft och passion har alltid varit att göra ett toppjobb för våra kunder.
Att vara ledande som serviceverkstad i frisörbranschen innebär att vi alltid letar efter och utvecklar bättre lösningar för våra tjänster. Vi avstår från slarviga problemlösningar och kompromissar inte med kvalitet.
Vi vet att vår framtid går sida vid sida med frisörerna och nöjda kunder! Vi är här för er. 

TEAMET

Arne Gren

Arne Gren

Slipmästare

Erika Landtborg

Erika Landtborg

Slipmästare

Alexander Folkesson

Alexander Folkesson

Slipmästare

Pin It on Pinterest

Share This